Conferinţa de lansare a proiectului “Consolidarea capacității instituționale a Oficiului Național al Registrului Comerțului, a registrului comerțului și a sistemului de publicitate legală”

Oficiul Național al Registrului Comerțului a organizat, în data de 06 august 2018, conferința de lansare a proiectului selectat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă cofinanțat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European „Consolidarea capacității instituționale a Oficiului Național al Registrului Comerțului, a sistemului registrului comerțului și a sistemului de publicitate legală” (cod SIPOCA456/cod MySMIS119317).  Scopul proiectului este de a sprijini ONRC pentru a crește calitatea serviciilor furnizate, a îmbunătăți accesul la justiție, a spori transparența, etica și integritatea la nivelul sistemului judiciar, având ca rezultat optimizarea proceselor decizionale și a fluxurilor de lucru în cadrul ONRC în concordanță cu principiile debirocratizării, maximizării transparenței și integrității, creșterii calității serviciilor furnizate. În cadrul evenimentului au luat cuvântul reprezentanţi ai Ministerului Justiției, Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Agenţiei Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi, Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Administraţiei Fondului pentru Mediu şi ai Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.


ONRC, invitat să premieze “Parteneriatul Strategic” la Gala ZF

Directorul General al Oficiului Național al Registrului Comerțului, doamna Valentina Burdescu, a fost invitată să participe la Gala ZF - ”Top 100 cele mai valoroase companii din România”, eveniment în cadrul căruia a acordat premiul pentru „Parteneriat Strategic” firmei Trust Motors – unul dintre cele mai mari business-uri antreprenoriale din piața auto. În cadrul acestei Gale, ajunsă la cea de a XII - a ediție, Ziarul Financiar, una dintre cele mai cunoscute publicații de business din România, premiază în fiecare an, cele mai valoroase 100 de companii. Datorită specificului activității, Oficiul Național al Registrului Comerțului furnizează anual datele necesare realizării clasamentului final al celor mai performante societăți din economia românească. Sursă foto: Ziarul Financiar.

Serviciul online InfoCert pentru obținerea certificatelor constatatoare și a furnizărilor de informații este disponibil pe https://portal.onrc.ro. Serviciul eliberează documente cu semnătură electronică, în mod automat, fără intervenția operatorului de date, 24/24 ore, 7/7 zile ... află mai multe