Ministerul Justiției
Oficiul Național al Registrului Comerțului

26 Mai 2024

portal

portal

 


GALA CAPITAL TOP 100 FEMEI DE SUCCES, premiu pentru Directorul General al ONRC

Directorul general al ONRC, Valentina Burdescu, a primit premiul „Dezvoltarea și digitalizarea celei mai mari baze de date din economie” în cadrul GALEI CAPITAL TOP 100 FEMEI DE SUCCES, eveniment desfășurat în data de 16 iunie 2022.
„Activitatea instituției pe care o conduc se desfășoară în sistem computerizat, obiectivul nostru este atragerea de fonduri europene pentru digitalizare, precum și interconectarea activităților la nivel european și asigurarea activității în condiții optime, simplificarea formalităților și menținerea instituției în parametrii optimi.”, a declarat doamna Valentina Burdescu.
Topul realizat de revista Capital a fost structurat pe 10 categorii, și anume Afaceri, Management, Societate Civilă, Sport, Medicină, Mass Media, Marketing, Administrație Publică, Spectacol și Învățământ/Cercetare, iar criteriile care au stat la baza acestuia au fost realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, povestea și influența fiecărei candidate.

 

Vă informăm că, din motive tehnice, serviciile electronice de la Biroul Teritorial Tecuci, organizat în cadrul Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Galați, sunt temporar suspendate. Vă mulțumim pentru înțelegere!      ***      Programul de lucru cu publicul la ghișeu se desfășoară de luni până vineri între orele 09:00-13:00.