Ministerul Justiției
Oficiul Național al Registrului Comerțului

28 Iunie 2022

portal


ONRC invitat să premieze “Parteneriatul Strategic” la Gala ZF

Directorul General al Oficiului Național al Registrului Comerțului, doamna Valentina Burdescu, a fost invitată să participe la Gala ZF - ”Top 100 cele mai valoroase companii din România”, eveniment în cadrul căruia a acordat premiul pentru „Parteneriat Strategic” firmei Trust Motors – unul dintre cele mai mari business-uri antreprenoriale din piața auto. În cadrul acestei Gale, ajunsă la cea de a XII - a ediție, Ziarul Financiar, una dintre cele mai cunoscute publicații de business din România, premiază în fiecare an, cele mai valoroase 100 de companii. Datorită specificului activității, Oficiul Național al Registrului Comerțului furnizează anual datele necesare realizării clasamentului final al celor mai performante societăți din economia românească. Sursă foto: Ziarul Financiar.


A XX-a conferinţă a Forumului European al Registrelor Comerţului – ECRF

În perioada 14 – 16 iunie 2017, s-a desfăşurat cea de-a XX-a conferinţă a Forumului European al Registrelor Comerţului – ECRF, cu tema „Getting the right direction”, organizată de State Enterprise Center of Registers (Registrul Comerţului din Lituania), la Vilnius. La evenimentul la care au participat membrii ECRF, dar şi reprezentanţi ai altor organisme internaţionale (Comisia Europeană, Banca Mondială, CRF – Corporate Registers Forum, IACA – International Association of Commercial Administrators,  ASORLAC – The Association of Latin American and Caribbean Registrars), ONRC a fost reprezentat de doamna Maria Gabriela ZOANĂ – Director General Adjunct al ONRC, care a susţinut prezentarea cu titlul “Schimbul de date în contextul interoperabilităţii la nivel naţional/european”. Pentru mai multe detalii, accesaţi http://www.registrucentras.lt/en/ecrf/ 


ONRC, premiat în cadrul Galei Legal Magazin

Oficiul Național al Registrului Comerțului, reprezentat de doamna Valentina Burdescu – Director General, a primit un premiu din partea publicaţiei Legal Magazin pentru contribuţia la dezvoltarea mediului de afaceri, în cadrul unei Gale desfăşurate joi, 25 mai 2017, la Institutul Cultural Român. La eveniment, au participat şi au fost  premiate instituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale. 


BVB, ONRC și PRIME TRANSACTION demarează un proiect pilot pentru stimularea mediului antreprenorial

Bursa de Valori București (BVB) împreună cu Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) și compania de brokeraj Prime Transaction au demarat miercuri, 17 mai 2017, un proiect pilot ce dorește să aducă mai aproape antreprenorii români de oportunitățile din piața de capital. Proiectul vizează în primă fază municipiul București și face parte dintr-un acord de parteneriat general semnat de cele trei instituții. Pentru a marca semnarea parteneriatului, deschiderea oficială a sesiunii de tranzacționare s-a desfăşurat, în mod excepţional, la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București (ORCTB). La eveniment au participat Valentina Burdescu – Director General al ONRC, Sofia Mariana Moţ – Secretar de Stat în Ministerul Justiţiei, Ştefania Carmen Chiţu – Director ORCTB, Ludwik Sobolewski-Director General Bursa de Valori Bucureşti, Ionel Uleia – Preşedinte Director General Prime Transaction, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. 

 
Vă informăm că, în perioada 27.06 - 01.07.2022, în cadrul Biroului Teritorial Pașcani al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași, nu se vor desfășura activități de lucru cu publicul. Cererile de înregistrare și înscrisurile prevăzute de lege pot fi depuse prin mijloace electronice, prin portalul de servicii online al Oficiului Național al Registrului Comerțului https://portal.onrc.ro sau prin poștă electronică la adresa de e-mail transmiterecereri@is.onrc.ro, sau pot fi transmise prin poștă/curier ori după caz, pot fi depuse la ghișeu la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași, situat în municipiul Iași, Str. Gândul nr. 2A, Cod poștal 700127, tel: 0232.254.400 și fax: 0232.276.334.      ***      Programul de lucru cu publicul la ghișeu se desfășoară de luni până joi între 09.00-11.00 și 12.00-14.00, iar vineri între 08.00-10.00 și 11.00-13.00.