Ministerul Justiției
Oficiul Național al Registrului Comerțului

29 Martie 2024

portal

portal

 

Proiecte de acte normative aflate în dezbatere 2017

 

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea tarifelor pentru operațiunile de eliberare de informații, extrase de registru și certificate constatatoare despre datele înregistrate în registrul comerțului, precum și de certificate constatatoare că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat, de copii și copii certificate de pe înregistrările efectuate în registrul comerțului și de pe actele prezentate de persoanele fizice sau juridice supuse obligației de înregistrare în registrul comerțului.

Proiectul de act normativ este afișat și pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresele de e-mail dean@just.ro ori juridic@onrc.ro.

ReadSpeaker NOTĂ DE FUNDAMENTARE

ReadSpeaker PROIECT HOTĂRÂRE privind aprobarea tarifelor pentru operaţiunile de eliberare de informaţii, extrase de registru şi certificate constatatoare despre datele înregistrate în registrul comerţului, precum şi de certificate constatatoare că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat, de copii şi copii certificate de pe înregistrările efectuate în registrul comerţului şi de pe actele prezentate de persoanele fizice sau juridice supuse obligaţiei de înregistrare in registrul comerţului;

ReadSpeaker ANEXA privind Tarifele pentru operaţiunile de eliberare de informaţii, extrase de registru şi certificate constatatoare despre datele înregistrate în registrul comerţului, precum şi de certificate constatatoare că un anumit act sau fapt este ori nu este înregistrat, de copii şi copii certificate de pe înregistrările efectuate în registrul comerţului şi de pe actele prezentate de persoanele fizice sau juridice supuse obligaţiei de înregistrare în registrul comerţului.

 

În temeiul articolului 7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin al ministrului justiției privind aprobarea tarifelor pentru eliberarea de către Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale de copii ale Buletinului procedurilor de insolvență, copii certificate ale actelor de procedură publicate, pentru furnizarea de informații din Buletinul procedurilor de insolvență.

Observațiile și propunerile privind proiectul menționat pot fi transmise, în scris, pe adresa Ministerului Justiției (str. Apolodor, nr.17, sector 5, București), pe fax la numărul 037-2041195 sau la următoarele adrese de e-mail: valentina.burdescu@onrc.rocrosianu@just.ro; persoane de contact: Valentina Burdescu, director general, Oficiul Național al Registrului Comerțului; Claudia Roșianu, consilier juridic, Direcția Elaborare Acte Normative.

ReadSpeaker REFERAT DE APROBARE

ReadSpeaker PROIECT de Ordin al ministrului justiției privind aprobarea tarifelor pentru eliberarea de către Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale de copii ale Buletinului procedurilor de insolvență, copii certificate ale actelor de procedură publicate, pentru furnizarea de informații din Buletinul procedurilor de insolvență.

 

În temeiul articolului 7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Justiției supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin al ministrului justiției pentru aprobarea structurii identificatorului unic la nivel european - EUID al profesioniștilor înregistrați în registrul comerțului și a modelului certificatului de înregistrare în registrul comerțului.

Observațiile și propunerile privind proiectul menționat pot fi transmise, în scris, pe adresa Ministerului Justiției (str. Apolodor, nr.17, sector 5, București), pe fax la numărul 037-2041195 sau la următoarele adrese de e-mail: valentina.burdescu@onrc.rocrosianu@just.ro; persoane de contact: Valentina Burdescu, director general, Oficiul Național al Registrului Comerțului; Claudia Roșianu, consilier juridic, Direcția Elaborare Acte Normative.

ReadSpeaker REFERAT DE APROBARE

ReadSpeaker PROIECT de Ordin al ministrului justiției pentru aprobarea structurii identificatorului unic la nivel european - EUID al profesioniștilor înregistrați în registrul comerțului și a modelului certificatului de înregistrare în registrul comerțului.

 

În temeiul dispoziţiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, repubiicată, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin al Ministrului Justiţiei privind aprobarea modului de organizare şi desfăşurare a activităţilor finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, şi a tarifului pentru aceste activităţi.

Proiectul de act normativ este afişat şi pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei.

Propunerile şi observaţiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiţiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucureşti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresele de e-mail dean@iust.ro ori juridic@onrc.ro.

ReadSpeaker REFERAT DE APROBARE

ReadSpeaker PROIECT de Ordin al Ministrului Justiţiei privind aprobarea modului de organizare şi desfăşurare a activităţilor finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, şi a tarifului pentru aceste activităţi.

 

 

 
Programul de lucru cu publicul la ghișeu se desfășoară de luni până vineri între orele 09:00-13:00.