Ministerul Justiției
Oficiul Național al Registrului Comerțului

25 Iunie 2019

portal

Proiecte de acte normative aflate în dezbatere

 

În temeiul articolului 7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de Lege privind registrul comerțului, elaborat de Oficiul Național al Registrului Comerțului, este supus dezbaterii publice.

Proiectul de Lege privind registrul comerțului și expunerea de motive pot fi consultate și pe pagina de internet a Ministerului Justiției, www.just.ro, la secțiunea Informații publice – Acte Normative – Proiecte în dezbatere.

Observațiile și propunerile privind proiectul menționat pot fi transmise, în scris, pe adresa Oficiului Național al Registrului Comerțului, Bulevardul Unirii nr.74, bl. J3b, Sector 3, București, sau pe fax, la numărul 021 316 08 03, ori la următoarele adrese de e-mail: valentina.burdescu@onrc.ro, cerasela.branescu@onrc.ro,  juridic@onrc.ro.

ReadSpeaker EXPUNERE DE MOTIVE

ReadSpeaker PROIECT DE LEGE PRIVIND REGISTRUL COMERȚULUI

Vă informăm că serviciul "Verificare disponibilitate și rezervare denumire online" disponibil pe https://portal.onrc.ro va fi suspendat temporar, până la data de 30 iunie 2019, în intervalul orar 08:00 - 18:00, în vederea asigurării verificării planurilor de afaceri din programul de stimulare a înființării întreprinderilor mici și mijlocii Start-up Nation 2018. În această perioadă puteți utiliza ca alternativă depunerea, prin portalul ONRC, a formularului online privind verificarea disponibilității și rezervarea denumirii (în acest caz este necesară utilizarea unei semnături electronice). Vă mulțumim pentru înțelegere!